top of page

Personal training Tampere
- opi treenaamaan oikein!

PT valmennus sopii sinulle, jos tunnistat itsesi jostakin näistä...

  • haluat oppia treenaamaan salilla turvallisesti eli oppia kehonhallintaa ja oikeaoppiset tekniikat

  • haluat oppia treenaamaan tuloksellisesti eli harjoittelu on nousujohteista ja järkevästi ohjelmoitu

  • tarvitset apua treenirutiinin aikaansaamiseksi, eli huomaat, että yksin ei tule lähdettyä treenille

  • sali tuntuu jännittävältä paikalta ja haluat saada siitä kivan paikan, jotta sinne tulee lähdettyä helpommin, ja tiedät mitä siellä kannattaa tehdä!

Tavoitteenasi voi olla ylläolevien lisäksi esim. kehonkoostumuksen muokkaus, lihasmassan kasvatus tai vaikka ensimmäisen leuanvedon saaminen. Jokaisen salillakävijän kannattaa panostaa osaavaan personal traineriin, jotta salilla treenaamisesta tulee oikeasti fiksua, turvallista ja kehittävää! Nämä taidot säilyvät sinulla lopun elämääsi, eli rohkeasti aloittamaan - mitä aikaisemmin sen parempi!

kohtamäkivalmennus360-jennikohtamaki-auktorisoitupersonaltrainer-helsinki.jpg

PT valmennuspaketin hinta sisältää

  • Halutessasi terveyskuntotestaus tai maksimiykkösten testaus valmennuksen alussa ja lopussa

  • Tavoitteesi mukaisen harjoitusohjelman suunnittelun ja päivittämisen tarpeen mukaan (n. 6-8 vk välein)

  • Treenien ohjaus, x määrä valmennuspaketin mukaan 

  • Voimme myös opetella haluamasi liikkeiden tekniikat kuntoon

  • Treenit voivat olla myös ulkotreenejä tai etäkotitreenejä asiakkaan toiveen mukaan

  • Halutessasi Trainero -valmennusapplikaatio, josta näet näppärästi sinulle laaditut harjoitusohjelmat ja pystyt seuraamaan kehitystäsi (appin lataus kertamaksuna 2,99e App Storesta)

Huom. hinta ei sisällä varsinaista ravintovalmennusta, toki ravintoasioista voidaan keskustella treenien yhteydessä. Mikäli kaipaat ravintopuoleen valmennusta, suosittelen lämpimästi New Me -ohjelmaani.

 

Valmennuksen kesto on 3, 6 tai 12 kk. Hinta määräytyy valmennustapaamisten määrän sekä keston 
mukaan. Alkuun suosittelen, että tapaamisia on 1-2 kertaa viikossa, sillä opettelemme uusia taitoja. Myöhemmässä vaiheessa ylläpitomielessä tapaaminen kaksi kertaa kuukaudessa riittää. Extra-ohjaus tarpeen mukaan 60 € / kerta. Ohjaus 60 min / kerta. Hinnat sis. alv 24 %.

Treenit Tampereen Nääshallilla, Tampereen ulkoliikuntapaikoilla tai etänä Zoomilla. Asiakas maksaa omat sisäänpääsymaksut
(Nääshalli kertamaksu 2,20-4,40e).

DSC04626.jpg

Palautteita PT valmennuksesta

Saliharjoittelua aloitteleva...
 

"Alkukartoituksessa asetin tavoitteekseni voiman lisäämisen, painon pudotuksen sekä hyvinvoinnin edistämisen. Jenni räätälöi minulle monipuolisen kolmen kuukauden saliohjelman tavoitteideni perusteella. Koko yhteisen taipaleemme ajan hän kannusti ja oli tukenani yhteisten valmennuskertojen lisäksi arjessa ja itsenäisten salikertojen aikana askarruttavissa asioissa. Jennin avulla onnistuin saavuttamaan tavoitteeni potenssiin kymmenen! Parhaana tuloksena koen lisääntyneen psyykkisen ja fyysisen hyvinvointini sekä roimasti kohonneen itsevarmuuteni. Vaikka olen aina ollut aktiivinen liikkuja, personal trainerin palkkaaminen osoittautui parhaaksi sijoituksekseni hyvinvointiini: olen löytänyt monipuolisen urheilun ja liikkumisen tuoman ilon uudestaan. Personal trainerina Jenni on ammattitaitoinen sekä luotettava ja hänestä huokuu rakkaus valmentamiseen. Hän haluaa täydestä sydämestään, että asiakas saavuttaa täyden potentiaalinsa ja löytää omat voimavaransa." 

Jo kokenut treenaaja...

"Asetetut tavoitteet täyttyivät mm. 100kg maastaveto (entinen maksimi 87,5kg)! Tekniikan tarkistus on tehnyt hyvää ja myös vaihtelevien ja nousujohteisten treeniohjelmien mukaan on ollut mielekästä treenata. Haettu treenausrutiini on palannut takaisin."

 

Saliharjoittelua ja elämäntapamuutosta aloitteleva...

"Olen saanut ohjausta ja tukea oman elämänmuutoksen ja salitreenin aloittamiseen :) Tekniikkaa tehdä liikkeet salilla oikein, liikkuvuutta, voimaa, hoksaamisen hetkiä! Meillä on ollut kivoja keskusteluja treenin ohessa kaikesta liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvästä, mikä on tsempannut tekemään muutoksia omassa arjessa monipuolisesti."

jennikohtamaki-auktorisoitupersonaltariner-personaltrainingtampere-valmennus360.jpg

"Jennin ohjauksessa sain takaisin vuosia hukassa olleen rutiinin käydä säännöllisesti salilla omista krempoista huolimatta - tai oikeastaan nimenomaan niiden kanssa. Jenni kannusti, ohjasi tekemään liikkeet oikein, ja kuunteli mun toiveita ja tarpeita treenin suhteen. 3 kk paketti oli tosi hyvä investointi omaan hyvinvointiin ja hyötyjä on näkyvillä vuosiksi eteenpäin!

Sini, 37 v

"Jenni on iloinen traineri, joka ottaa huomioon henkilökohtaiset tavoitteet ja rajoitteet. Ohjelma muokattiin palvelemaan tavoitteita ja kehitystä seurattiin.  Omat tavoitteet liittyivät terveellisen liikunnan ylläpitoon ja lihasvoiman ja peruskunnon parantamiseen. Kaikissa tavoitteissa onnistuttiin Jennin kanssa. Samalla Jenni kävi perusteellisesti läpi mun ravitsemusasiat ja niistä keskusteltiin aina tarpeen tullen treenin ohessa. Joka treenissä käytiin läpi, miten itsenäinen treenaaminen oli viikon aikana sujunut ja korjattiin tekniikkavirheitä sitä mukaan kun niiden kanssa oli hankalaa. Ohjelma vaihtui riittävän usein, ettei kroppa päässyt tottumaan treenikuormaan. Mulla oli kolmen kuukauden paketti treeniä ja olisin mielelläni jatkanut pidempäänkin, mutta Jenni päätti siirtää toimintansa Tampereelle!

Tomi, 41v.

"Jenni kuunteli tarkasti, mihin tarvitsin apua ja suunnitteli harjoitusohjelman mistä oli paljon apua ja iloa. Hän ohjasi harjoituskerrat huolellisesti opastaen. Ohjelmaa myös vaihdettiin puolessa välissä 12 kerran sarjaa. Sain myös paljon hyödyllistä tietoa ja voin lämpimästi suositella hänen valmennustaan!

Sinikka, 65v.

bottom of page