180° valmennus

180° valmennus sopii sinulle, kun haluat oppia treenaamaan salilla turvallisesti eli oikeaoppiset tekniikat & tuloksellisesti eli nousujohteisesti. Tavoitteenasi voi olla kehonkoostumuksen muokkaus, lihasmassan kasvatus tai vaikka ensimmäisen leuanvedon saaminen. Jokaisen salillakävijän kannattaa panostaa osaavaan personal traineriin, jotta salilla treenaamisesta tulee oikeasti fiksua, turvallista ja kehittävää!

180° valmennuspaketin hinta sisältää

 • Halutessasi terveyskuntotestaus tai maksimiykkösten testaus valmennuksen alussa ja lopussa

 • Tavoitteesi mukaisen harjoitusohjelman suunnittelun ja päivittämisen tarpeen mukaan

 • Treenien ohjaus, x määrä valmennuspaketin mukaan 

 • Voimme myös opetella haluamasi liikkeiden tekniikat kuntoon

 • Treenit voivat olla myös ulkotreenejä tai etäkotitreenejä asiakkaan toiveen mukaan

 • Halutessasi Trainero -valmennusapplikaatio, josta näet näppärästi sinulle laaditut harjoitusohjelmat ja pystyt seuraamaan kehitystäsi (appin lataus kertamaksuna 2,99e App Storesta)

Huom. hinta ei sisällä ravitsemusohjausta.

 

Valmennuksen kesto on 3, 6 tai 12 kk. Hinta määräytyy valmennustapaamisten määrän sekä keston 
mukaan. Alkuun suosittelen, että tapaamisia on 1-2 kertaa viikossa, sillä opettelemme uusia taitoja. Myöhemmässä vaiheessa ylläpitomielessä tapaaminen kaksi kertaa kuukaudessa riittää. Extra-ohjaus tarpeen mukaan 60 € / kerta. Ohjaus 60 min / kerta. Hinnat sis. alv 24 %.

 

360° valmennus

360° valmennus sopii sinulle, kun haluat oikeasti oppia terveyden ja hyvinvoinnin kannalta parempia rutiineja. Autan sinua henkilökohtaisesti elämäntapamuutoksessa kohti energisempää, terveempää ja itsevarmempaa oloa. Kun nämä tavat alkavat juurtua arkeesi ja nautinnollisiksi rutiineiksi, myös peilikuva muuttuu itseä miellyttäväksi!

 

360° valmennuspaketin hintaan sisältyy

 • Halutessasi terveyskuntotestaus valmennuksen alussa ja lopussa (luetaan ohjauskerroiksi)

 • Treeniohjelmien suunnittelu, muokkaus tarvittaessa sekä päivitys noin 6-8 viikon välein

 • Treenien ohjaus, x määrä valmennuspaketin mukaan

 • Jatkuva sähköposti/puhelin tuki valmennuksen ajan

 • Ravintopäiväkirjan analysointi, yksilölliset ravinto-ohjeet sekä ravintovalmennus

 • Halutessasi Trainero -valmennusapplikaatio, josta näet näppärästi sinulle laaditut harjoitusohjelmat ja pystyt seuraamaan kehitystäsi (appin lataus kertamaksuna 2,99e App Storesta)

 

Valmennuspakettiin kuuluva tapaaminen voi myös olla juttelua, asioiden oivaltamista, oman arjen tutkimista, yhteinen kauppareissu... ei välttämättä aina treenaamista – jokainen asiakas on yksilö, ja kaikilla on omat kompastuskivet ja motivaationlähteet – minä autan sinua tunnistamaan nämä. 

 

Valmennuksen kesto on 3, 6 tai 12 kk. Hinta määräytyy valmennuksen keston sekä ohjausten eli tapaamiskertojen määrän mukaan. Mitä suurempi tavoite tai työ, niin sitä enemmän kannattaa olla tapaamisia. Uusien tapojen opettelu vie aikaa, eikä oikeasti pysyviin tuloksiin ole valitettavasti oikoteitä. Alkuun suosittelen, että tapaamisia on 1-2 kertaa viikossa, sillä opettelemme säännöllisyyttä sekä uusia taitoja. Myöhemmässä vaiheessa ylläpitomielessä tapaaminen kaksi kertaa kuussa riittää. Extra-ohjaus tarpeen mukaan 60€ kerta. Ohjaus 60 min / kerta. Hinnat sis. alv 24 %.

 

Ravintovalmennus etänä

Ravintovalmennus sopii sinulle, kun haluat oppia syömään fiksusti, oikeita määriä ruokaa sinulle sekä koostamaan ateriat terveyttä edistäväksi. Mikäli tavoitteenasi on pysyvä painonpudotus tai kohtuuden ja monipuolisuuden oppiminen herkkujen ja normaaliruuan välille, on ravintovalmennus täydellinen sinulle. Valmennuksen minimikesto on 3 kk, sillä uusia ruokailutapoja opetellaan pikkuhiljaa. Painonpudostusprojekteissa painonpudotustahti on noin 0,5 kg / viikko.

Ravintovalmennus sisältää

 • Ravintopäiväkirja-analyysin viikon ajalta

  • Opit, mitä hyvää syömisessäsi on sekä missä voitaisiin petrata​

  • Selvitämme, saatko tarpeeksi suojaravintoaineita eli vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä kuitua

 • Selkeät, monipuoliset ja ennen kaikkea yksilölliset ravinto-ohjeet sinulle tavoitteesi mukaan

  • Teen ohjeet ravintopäiväkirjan sekä alkukartoituksen perusteella eli ei muuteta kaikkea, vaan saat tottakai pitää sinua miellyttävät ruoat ruokavaliossasi​

 • Opettelemme viikkojen kuluessa kuuntelemaan omaa kehoa ja nälkäsignaaleja eli fiksua syömistä ja automaattista painonhallintaa

 • Viikoittainen check up -puhelu tai viestittely, jossa käydään läpi kuinka viikko on kulunut, kuljetaanko kohti tavoitetta oikeassa tahdissa, tarvitseeko tehdä muutoksia, minkälainen olo sinulla on, onko muita havaintoja tai ongelmia tai kysymyksiä

 • Jatkuva valmentajan tuki vain puhelimen päässä

Hinta: 119€ / kk (hinta sis. alv 24%) 

Kesto: min. 3 kk, jonka jälkeen kuukausittain tarpeen mukaan 

 

Mikäli ylläolevat paketit eivät olleet juuri sitä mitä etsit tai kaipaat tiettyä yksittäistä palvelua, ota rohkeasti yhteyttä. 

Teen työtäni intohimolla ja haluan aidosti auttaa, joten on molempien etujen mukaista, että palvelu vastaa odotuksiasi ja tukee tavoitteitasi mahdollisimman hyvin.
 

Lahjakortit

Lahjakortti Valmennus 360° -palveluihin on täydellinen lahja

sinulle tärkeälle ihmiselle. 

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan räätälöity lahjasetti.

personaltraining-jennikohtamaki-personal