top of page

Kuinka työskentely kanssani toimii?

New Me 1:1 valmennuksen tavoitteena on viedä maaliin pysyvä elämäntapamuutos eli muodostaa Sinulle sopivat terveelliset elintavat, jotta saavutat omat hyvinvointitavoitteesi sekä tunnet olosi terveeksi ja hyväksi omassa kehossasi ympäri vuoden. Kyseessä on yksilövalmennus, jossa toimin valmentajanasi - mentoroiden, sparraillen ja valmentaen.

 

Valmennuksessa tarkastelemme ja laitamme kuntoon yksi kerrallaan Sinun päivittäisen liikkeen, unen, palautumisen, kehittävän voima- ja kestävyysharjoittelun, terveyttä edistävän syömisen, painonhallinnan, psykologiset taidot, uusien tapojen muodostamisen sekä oman kehon kuuntelun taidon. Tämä tapahtuu selkeän ja fiksun polun avulla, jossa etenet minä tiivisti tukenasi.

 

Polku muodostuu valmennusvideoista, työkirjoista, Zoom 1:1 valmennustapaamisista, ääni- ja tekstiviestituesta sekä valmennusappista, johon saan ohjelmoitua kaikki treeniohjelmat ja muut sovitut tavat. Valmennus toteutetaan täysin etänä, joten voit asua missä päin tahansa. 

 

Valmennus kestää 6 kuukautta, jotta saamme rakennettua ja vakiinnutettua sinulle sopivat ja luonnolliselta tuntuvat terveelliset elintavat. Joka viikko etenet ja tiedät tarkalleen, mitä tehdä. Valmennus on intensiivinen, mutta työmäärä ei ole kuitenkaan liian kova, vaan juuri sopivissa paloissa, jotta asiat menevät käytäntöön ja niitä pystyy omaksumaan.

 

Maksuttomassa kartoituksessa selvitämme, oletko sopiva valmennusohjelmaani, kohtaavatko kemiamme sekä miltä Sinun polkusi näyttäisi. Alkukartoitus ei sido mihinkään, vaan siinä saamme tutustua ja kysyä puolin ja toisin. Jotta valmennus toimii, se vaatii molemminpuolista luottamusta ja avoimuutta. Tätä myös tunnustelen kartoituksessa.
 

personaltrainer-jennikohtamaki-valmennus360.jpg

01

Tutustu hieman valmennusfilosofiaani

Olet voinut tutustua minuun nettisivuillani, Instagramissa, Facebookissa, LinkedInissä tai kuullut suosituksen tutulta! Mikäli tapani tehdä pysyviä muutoksia ajatteluun sekä elintapoihin ja sitä kautta luoda myös pysyviä tuloksia resonoi, aivan mahtavaa - voit jatkaa seuraavaan steppiin!

02

Varaa maksuton alkukartoitus

Alkukartoitus käydään etänä Zoomissa, ja siihen on hyvä varata 45 min.

Image by Sincerely Media
Image by Content Pixie

03

Pidämme alkukartoituksen ja lähdemme hommiin, jos se on paras ratkaisu Sinulle!

Alkukartoituksessa tutustumme toisiimme ja näytän valmennuksen käytännön toteutuksen. 

 

Haluan lähteä yhteistyöhön vain, jos tiedän, että pystyn auttamaan Sinua sekä meille molemmille tulee oikea tunne valmennuksen aloittamisesta.

Yhteystiedot

Jenni Kohtamäki

jenni@valmennus360.fi

0400 474 670

Kohtamäki Valmennus 360

y-tunnus 3137776-7

Tampere

Kysyttävää?

Kiitos viestistäsi!

bottom of page