top of page
valmennus360-personaltrainerhelsinki-jennikohtamaki-personaltraininghelsinki-auktorisoitup

Asiakaskokemuksia

Tältä sivulta löydät kymmenittäin tarinoita jo kanssani työskennelleiltä ihmisiltä!

Valmennettavieni onnistumisia & kokemuksia työskentelystä kanssani - näitä on paljon!

Ei hetken huumassa ryhdistäytymistä, haasteita tai rajoittavia dieettejä, 
jotka eivät kuitenkaan pysy, vaan pysyvää muutosta omaan ajatteluun ja toimintaan vastuullisella ja tuloksellisella New Me yksilövalmennuksella.
 

Psst! Voit lisätä videoiden toistonopeutta!

Janen, 27v., istumatyöläinen pysyvä elämäntapamuutos

Eijan, 53v., äiti & istumatyöläinen kokemus New Me valmennuksesta
Kimmon, 40v., yrittäjä, isä & istumatyöläinen kokemus New Me valmennuksesta
Katarinan, 35v., äiti & yrittäjä
kokemus New Me valmennuksesta
Mirkan, 41v., äiti ja tutkija
kokemus New Me valmennuksesta
Samin, 35v., istumatyöläinen / toimitusjohtaja
kokemus New Me valmennuksesta
Annan, 38v., istumatyöläinen
kokemus New Me valmennuksesta
Jennan, 36v., äiti & yrittäjä 
kokemus New Me valmennuksesta
Tehdäänkö tähän seuraavaksi Sinun onnistumistarinasta video? 🤩
Valmennettavieni onnistumisia ja palautteita
New Me -polun varrelta
PT asiakkaideni palautteita

Voimaharjoittelua aloitteleva...
 

" Alkukartoituksessa asetin tavoitteekseni voiman lisäämisen, painon pudotuksen sekä hyvinvoinnin edistämisen. Jenni räätälöi minulle monipuolisen kolmen kuukauden saliohjelman tavoitteideni perusteella. Koko yhteisen taipaleemme ajan hän kannusti ja oli tukenani yhteisten valmennuskertojen lisäksi arjessa ja itsenäisten salikertojen aikana askarruttavissa asioissa. Jennin avulla onnistuin saavuttamaan tavoitteeni potenssiin kymmenen!

 

Parhaana tuloksena koen lisääntyneen psyykkisen ja fyysisen hyvinvointini sekä roimasti kohonneen itsevarmuuteni. Vaikka olen aina ollut aktiivinen liikkuja, personal trainerin palkkaaminen osoittautui parhaaksi sijoituksekseni hyvinvointiini: olen löytänyt monipuolisen urheilun ja liikkumisen tuoman ilon uudestaan.

 

Personal trainerina Jenni on ammattitaitoinen sekä luotettava ja hänestä huokuu rakkaus valmentamiseen. Hän haluaa täydestä sydämestään, että asiakas saavuttaa täyden potentiaalinsa ja löytää omat voimavaransa. " 

Milana, 29 v. ...

"Jennin valmennustyyli on samaan aikaan motivoiva ja inhimillinen. Hain apua aluksi treeniohjelman luomiseen ja sen jälkeen ruokavalioon. Treeniohjelma oli järkevän oloinen ja selkeä, se on edelleen käytössä! Ruokavalion muutos oli vielä isompi asia ja haastavakin. Vaikka melkein kaikki tietää miten "pitäisi" syödä, on Jennin valmennuksen myötä ensimmäistä kertaa kasviksia rutiinisti joka aterialla ja välipalaa jatkan usein porkkanoilla tai hedelmillä. Painoakin lähti muutama kilo ja uusi ruokavalio on aika sementoitunut.

 

Vielä on toki matkaa, mutta näillä on eväillä elintavat ovat jo huomattavasti parantuneet! Mieskin sai osansa valmennuksesta ja muistaa nyt laittaa kasvikset joka aterialle. Viikoittainen kontakti auttoi motivaatiosta ja ongelmatilanteissa.

 

Erityisesti pidin empaattisesta lähestymistavasta aiheeseen mikä aiheuttaa usein häpeän tai epäonnistumisen tunteita, mutta ongelmakohdat myös käsiteltiin. Suosittelen Jenniä aivan kaikille!"

"Asetetut tavoitteet täyttyivät mm. 100kg maastaveto (entinen maksimi 87,5kg)!

 

Tekniikan tarkistus on tehnyt hyvää ja myös vaihtelevien ja nousujohteisten treeniohjelmien mukaan on ollut mielekästä treenata.

 

Haettu treenausrutiini on palannut takaisin."

- Jo kokenut treenaaja

200521--PT-JenniKohtamäki_NooraQvick_091.jpg

" Jennin ohjauksessa sain takaisin vuosia hukassa olleen rutiinin käydä säännöllisesti salilla omista krempoista huolimatta - tai oikeastaan nimenomaan niiden kanssa. Jenni kannusti, ohjasi tekemään liikkeet oikein, ja kuunteli mun toiveita ja tarpeita treenin suhteen. 3 kk paketti oli tosi hyvä investointi omaan hyvinvointiin ja hyötyjä on näkyvillä vuosiksi eteenpäin! "

- Sini, 37 v

"Jenni on iloinen traineri, joka ottaa huomioon henkilökohtaiset tavoitteet ja rajoitteet. Ohjelma muokattiin palvelemaan tavoitteita ja kehitystä seurattiin.  Omat tavoitteet liittyivät terveellisen liikunnan ylläpitoon ja lihasvoiman ja peruskunnon parantamiseen. Kaikissa tavoitteissa onnistuttiin Jennin kanssa.

 

Samalla Jenni kävi perusteellisesti läpi mun ravitsemusasiat ja niistä keskusteltiin aina tarpeen tullen treenin ohessa. Joka treenissä käytiin läpi, miten itsenäinen treenaaminen oli viikon aikana sujunut ja korjattiin tekniikkavirheitä sitä mukaan kun niiden kanssa oli hankalaa.

 

Ohjelma vaihtui riittävän usein, ettei kroppa päässyt tottumaan treenikuormaan. Mulla oli kolmen kuukauden paketti treeniä ja olisin mielelläni jatkanut pidempäänkin, mutta Jenni päätti siirtää toimintansa Tampereelle! "

- Tomi, 41v.

Lisää palautteita valmennettaviltani

"Valmennus sopii hyvin "laiskalle laihduttajalle"! En halua mitata enkä punnita mitään enkä myöskään laskea makroja. Minulle sopii parhaiten konkreettiset ohjeet; syö kämmenenkokoinen pala kanaa.

 

Paino on tippunut tasaisesti kun syön 4 kertaa päivässä ja jos ajatukset ruveavat harhailemaan liikaa herkuissa auttaa uusi voima lause; jos mikään ei muutu niin mikään ei muutu. Käytän apuna FatSecret appia, mutta vain päivittäisen painon merkitsemiseen, kaloreita ei ole sen avulla tarvinnuta laskea kun vain noudatan ruokarytmiä ja esimerkki ateriota. 

Helppoa kuin nakki!:-)"

- Kati 53 v., toimistotyöläinen & äiti

”Löysin kadonneen liikuntamotivaationi Jennin kanssa uudelleen ja samalla kilojakin lähti mukavasti. Treenimme salilla olivat aina todella ammattimaisesti ohjattuja ja oikeat suoritustekniikat opin vihdoin kunnolla.

 

Sain Jenniltä myös ruokapäiväkirjan pohjalta koostetut erinomaiset syömisohjeet tukemaan harjoittelua ja painonpudotusta. Voin suositella lämpimästi Jennin valmennusta kaikille!"

 

- Kristian 38 v., istumatyöläinen

"Pakko hehkuttaa! Mulla ei oikeesti hetkeen ole ollut näin energinen olo! Pitkästä aikaa niin hyvä olo aamulla myös ja nälkäsignaali on palannut! Ihanan helpot ohjeet ruokailuihin, ja näinhän sen pitäisikin mennä.

Aivan sairaan hyvät treenit olit ohjelmoinut, todella motivoivaa! Näistä myös huomaa hyvin, kuinka kunto kehittyy.

Oikeesti Jenni kiitos! Tästä näkee sen, että into
himoisesti teet työtäsi!"

- Emmi, 27v., toimistotyöläinen


 

"Olen saanut ohjausta ja tukea oman elämänmuutoksen ja salitreenin aloittamiseen :) Tekniikkaa tehdä liikkeet salilla oikein, liikkuvuutta, voimaa, hoksaamisen hetkiä!

Meillä on ollut kivoja keskusteluja treenin ohessa kaikesta liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvästä, mikä on tsempannut tekemään muutoksia omassa arjessa monipuolisesti."

- Voimaharjoittelua ja elämäntapamuutosta aloitteleva

jennikohtamaki_auktorisoitupersonalttrainer_valmentaja_etävalmennus.jpg

"On päässyt vuosien varrella vähän kunto rapistumaan ja vatsan seudulle oli kertynyt ylimääräistä. Jennin laatiman ruokavalion ja reeniohjelman avulla onnistuin tiputtamaan 8 viikossa viisi kiloa, mikä oli tavoitteeni.

 

Muutaman kerran sitä yritin omin päin, mutta en onnistunut. Jennin ohjeilla ja motivoinnilla innostuin ja onnistuin.

Nyt tuntuu, että haluan huolehtia paremmin kunnostani, löydän aikaa kuntoiluun ja otin uuden tavoitteen tiputtaa vielä toiset viisi kiloa. Kiitos Jenni!"

- Mies, 60v.
toimistotyöläinen


 

"Jennin valmennuksessa löysin keskivartaloni lihakset uudelleen ja löysin kehostani lihaksia, joiden en tiennyt olevan olemassakaan. Tavoitteeni hän otti tarkasti huomioon eikä jossittelulle jätetty sijaa.

Ammattitaitoinen ja positiivinen valmentaja jaksoi pitää hyvää meininkiä yllä ja tsempata, vaikka itsellä olisi ollut huonompi päivä.

Jennin treenin jälkeen olin aina jollain kummalla tavalla väsynyt, mutta silti täynnä energiaa!

- Linda, 32v.
äiti, yrittäjä, maratoonari

 

Katso videolta Janen kokemuksia yhteistyöstä

bottom of page