200521--PT-JenniKohtamäki_NooraQvick_091

Kuinka valmennus-
suhde alkaa?

  1. Ota minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai varaa aika alkukartoitukseen suoraan ajanvaraus-kalenteristani, ja kerro hieman itsestäsi ja tavoitteistasi. Ajanvarauksen yhteydessä pääset valitsemaan tapaamispaikan WFC:lle tai etänä.
     

  2. Olen sinuun yhteydessä arkipäivisin vuorokauden sisällä, kun olet tehnyt ajanvarauksen, ja annan lisätietoja tapaamiselle. 
     

  3. Alkukartoituksessa käymme läpi tilannettasi ja tavoitteitasi sekä selvitämme, olenko minä sinulle oikea valmentaja. Lähden muodostamaan valmennussuhdetta vain, jos oikeasti uskon, että pystyn auttamaan sinua. Kyseessä on tärkeä projekti, joten on tärkeää, että myös kemiamme kohtaavat. Tämä tapaaminen on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.
     

  4. Tilanteesi ja tavoitteesi huomioiden valitsemme yhdessä sinulle parhaiten sopivan valmennuspaketin ja siitä se valmennussuhde sitten alkaa!

kohtamäkivalmennus360-jennikohtamaki-auk
 
personaltraining-jennikohtamaki-personal

Missä treenaaminen tapahtuu?

Toimin pääsääntöisesti Tampereen keskustassa sijaitsevalla
Wolf Fitness Clubilla. Myös Nääshalli sekä ulkotreenit Pyynikin alueella voivat toimia treenipaikkana halutessasi. Teen myös kotitreeni-etäohjauksia Zoomin välityksellä.

Olen sopinut yhteistyöstä WFC:llä Tampereen keskustassa. Sali valikoitui valmennuspaikakseni ystävällisen ilmapiirin sekä laadukkaiden välineiden takia. Salilla on tilaa treenata ja kaikki tarvittavat välineet tulokselliseen ja turvalliseen harjoitteluun!

Myös Pyynikin urheilukentällä (ilmainen) voidaan tehdä kuntotestausta. Ulko- ja etäkotitreenejä voidaan tehdä asiakkaan halutessa.

 

Huom. valmennuksen hintaan ei kuulu salijäsenyys, vaan asiakas maksaa salin käyntimaksun itse. Edellämainitut liikuntapaikat ovat erittäin laadukkaita. Autan asiakasta oikean jäsenyyden valitsemisessa.

 

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Maksutapoina toimivat laskutus sähköpostiin sekä liikuntaedut, kuten Edenred, Smartum, Eazybreak ja E-passi.

Kuinka personal training -palvelut maksetaan?

Laskutan kk-maksun kuukausittain kuun alussa / ennen tapaamisia, ja eräpäivä laskulle sovitaan asiakkaan toiveen mukaan. Kk-maksu on myös mahdollista jakaa kahteen erään tai maksaa kerralla useampi kuukausi, joista sovitaan erikseen. 

 

Laskutus tapahtuu ennen tapaamisia, koska olen kuullut tapauksista, joissa ohjaukset on pidetty, mutta laskua niistä ei maksettu. Joten vinkkinä kollegoilta sekä selkeyden vuoksi, mikäli laskua ei maksa, niin luonnollisesti valmennuskaan ei etene.

personaltraining-jennikohtamaki-personal
 
personaltraining-jennikohtamaki-personal

Mitä jos sairastun kesken valmennuksen?

Ei haittaa tietenkään, kipeänä ei treenata.

 

Jos olet sairaana, tai muuten estynyt meidän viikon tapaamisesta, niin ilmoita siitä minulle ja paikataan lovi seuraavalla viikolla extra tapaamisella tai jatketaan tarvittaessa valmennusta, kunnes tapaamiset on käyty. Tarkemmat tiedot tästä laitan valmennussopimukseen. Mikäli jätät tulematta, etkä ole ilmoittanut asiasta, niin sitten ohjaus katsotaan käytetyksi.

 

Mikäli sairastut pitkäaikaisesti tms. niin valmennus voidaan laittaa paussille tai lääkärintodistuksella purkaa.

Mitä jos haluan lopettaa valmennuksen kesken?

Tätä tilannetta ei vielä omalle kohdalleni ole sattunut, sillä jokainen asiakkaani on ollut motivoitunut ja saanut tuloksia, ja se on muuten koukuttavaa!

 

Mutta on hyvä sopia pelisäännöt etukäteen. Mikäli haluat keskeyttää valmennuksen kesken kaiken, perin 50-30 % jäljelle jäävästä paketin hinnasta. Teen kuitenkin alussa järisyttävän työn suunnitellessani ja analysoiden juuri sinun tapaustasi, joten valmennukset ovat sitovia, ja toimivat juuri sen takia, että ne ovat intensiivisiä ja pidempikestoisia valmennuksia.

 

En myöskään ota uusia asiakkaita, jos asiakaspaikat ovat täynnä eli senkään vuoksi se ei toimi, että varaa paikan ja lopettaa kesken. Poikkeuksena lääkärintodistuksella voidaan valmennussopimus laittaa paussille tai purkaa. Tarkemmat tiedot valmennuksesta löytyvät valmennussopimuksesta, jonka laadin valmennuksen alussa.

Vinkkinä, jos et halua sitoutua valmennukseeen, niin suosittelen yksittäisiä ohjauksia - kysy rohkeasti!

valmennus360-personaltrainerhelsinki-jen

Muuta kysyttävää?

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, niin ota yhteyttä vastaan mielelläni

Mitä Personal training -palvelut
pitävät sisällään? 

Blogiin tulen kirjoittamaan pidemmistä asiakasprojekteista ja tuloksista