Ulkopienryhmä Helsinki

Ulkopienryhmässä pääset treenaamaan hyvillä turvaväleillä omassa pienessä porukassa (4-6 hlö). Treeni koostuu aina hyvästä lämmittelystä & liikkuvuusharjoituksista, itse treeniosuudesta (lihaskunto / kestävyyskunto) sekä loppuverryttelystä. Treeni tehdään omaan kuntotasoon sopien ja pienessä porukassa pystyn hyvin tarkkailemaan liikettä ja antamaan vaihtoehtoja harjoituksille.

Eli sinä saat:

 • Oman viikoittain tapaavan ja tsemppaavan treeniporukan, jossa on motivoivaa ja hauskaa treenata yhdessä!
   

 • Liikunta-alan ammattilaisen suunnittelemat ja vetämät fiksut, kehittävät ja monipuoliset treenit.
   

 • Säännöllistä liikuntaa kehittäen kokonaisvaltaisesti liikehallintaa, kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikkuvuutta.
   

 • Pieni porukka antaa myös mahdollisuuden vaikuttaa treenien sisältöön ja teemoihin, tarkoitus on pitää hauskaa ja ylittää itsensä!
   

Sen kuin tulet paikalle, nautit ohjatusta liikunnasta sekä oman treeniporukan seurasta ja hyvästä fiiliksestä!

TOUKOKUUN RYHMÄT STARTTAAVAT TIISTAINA 4.5.2021

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT!

AIKA

Tiistaisin 4.5. - 22.6.2021

kello 7-7.55 & 8-8.55

 

KESTO

2 kuukautta, 8 treenikertaa 

 

PAIKKA

Alppipuisto ja lähialue 

HINTA

79e / kk (sis. alv 10 %)

 

Mikäli haluat mukaan treenaamaan, laita minulle sähköpostia jenni@valmennus360.fi, niin laitan sinulle esitietolomakkeen täytettäväksi + tarkemmat tiedot pienryhmätreenauksesta.

PS. Mikäli haluat muodostaa oman treeniporukan kavereistasi ja treenata tiettynä ajankohtana, ota yhteyttä!

Lisätietoja

Mikäli sinulla on vaikeuksia lähteä itse liikkumaan ja haastamaan itseäsi monipuolisilla ja toiminnallisilla treeneillä, ja kaipaat ryhmän tukea, on pienryhmä -ohjaus sinulle! Pienryhmä voidaan koostaa omasta kaveriporukastasi (min. 4 hlö), tai voit ilmoittautua yksin, jolloin katson, onko nykyisissä ryhmissä tilaa tai yksittäisistä ilmoittautuneista koostetaan oma uusi treeniporukka.

Pienryhmä kokoontuu treenaamaan yhdessä kerran viikossa sovitussa paikassa Helsingin alueella, ja se koostuu 4-6 hengen porukasta. Pienryhmä on edullisempi vahtoehto ohjatulle liikkumiselle, mutta ei sisällä henkilökohtaista valmennusta, kuten 180 ja 360 valmennukset.

 

Pienryhmässä opit hyödyntämään kehonpainoa ja pienvälineitä treenatessa ja muokkaamaan liikettä helpommaksi ja haastavammaksi. Treenit koostuvat monipuolisista toiminnallisista ja hauskoista harjoituksista, jotka kehittävät liikehallintaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä lihaskuntoa. Ideana treenin aikana on herätellä kehoa liikkumaan, saada syke ylös, haastaa itseä ja lopuksi rauhoittaa keho treenin päätteeksi ja kiittää itseä osallistumisesta.

 

Kuten kaikissa valmennuksissani, myös pienryhmän treeneistä oppii käytännön eväitä loppuelämässä hyödynnettäväksi!

IMG-20200924-WA0011.jpg