Varaa aika maksuttomaan 

alkukartoitukseen

Alkukartoitus on riskitön tapaaminen kanssani, jossa käydään läpi nykytilannettasi,

liikunta- ja terveyshistoriaasi, syömistottumuksiasi sekä tavoitteitasi! 

Usein asiakkaillani on tavoitteena;

 

 • Oppia oikeaoppiset tekniikat salilla, jotta treenaaminen itsenäisesti on turvallista nyt ja tulevaisuudessa
   

  • Varsinkin jos, salitreenaamisesta on hetki tai sitä ei ole ikinä tosissaan tehnyt, isojen moninivelliikkeiden opettelu voi tuntua pelottavalta. 

  • Kuitenkin, kun opit kyykkäämään, maastavedon, penkki- ja pystypunnerruksen sekä esimerkiksi leuanvedon, saat treenaamisesi sekä tuloksesi aivan uudelle tasolle!

  • Mikäli nämä ovat ennestään tuttuja liikkeitä sinulle, on hyvä jos välillä ulkopuoliset osaavat silmät katsovat, onhan tekniikka kunnossa ja, millä kikoilla voisit saada vielä lisää tulosta taottua.

    

 • Oppia treenaamaan nousujohteisesti
   

  • Kun osaa käyttää ja hallita kehoaan turvallisesti eri liikkeissä, tulee harjoittelun vielä mennä eteenpäin, jotta kehitystä tapahtuu. Alussa painot saattavat hienosti nousta treenistä toiseen, mutta tämä ei ole ikuista. 

  • Valmentajan avulla opit itsekin muokkaamaan harjoittelua, jotta keho saa uutta ärsykettä, monipuolista liikettä, loukkaantumisilta vältytään ja treenipainoja saadaan hivutettua ylöspäin. 

  • Kun treenipainot ovat noususuunnassa eli vahvistut, myös kehon sisällä on pakko tapahtua muutosta → rasvan tilalle lihasta!
    

 • Motivoitua treenaamisesta konkreettisten tulosten myötä!
   

  • Kun oppii treenaamaan säännöllisesti ja huomaa, kun se missä aiemmin kamppaili, meneekin nykyään helposti, treenaamisesta tulee motivoivaa ja hauskaa sekä siten myös pitkäaikainen rutiini ja harrastus arkeen!
    

 • Muokata kehonkoostumusta
   

  • Joko päästä ylipainosta eroon, tai tavoitteena on kiinteytyminen ja saada kroppaan lihaksikkaita, urheilullisen naisen muotoja.

Ota siis oma valmentaja mukaan matkaasi,

 


jotta pääset harppaamaan vuosien kitkuttelun ja tuloksettoman salillakäymisen yli ja pääset takomaan tuloksia varmasti sekä turvallisesti nyt ja jatkossa! 

 

Vaikka nettivalmennukset ovat halvempia, ne eivät ikinä tule olemaan yhtä tehokkaita, kuin yksilöllisesti juuri sinulle tehdyt treenisuunnitelmat ja henkilökohtainen face-to-face valmennus!


 

Aikaisempien valmennettavieni suusta…

Saliharjoittelua aloitteleva...
 

"Alkukartoituksessa asetin tavoitteekseni voiman lisäämisen, painon pudotuksen sekä hyvinvoinnin edistämisen. Jenni räätälöi minulle monipuolisen kolmen kuukauden saliohjelman tavoitteideni perusteella. Koko yhteisen taipaleemme ajan hän kannusti ja oli tukenani yhteisten valmennuskertojen lisäksi arjessa ja itsenäisten salikertojen aikana askarruttavissa asioissa. Jennin avulla onnistuin saavuttamaan tavoitteeni potenssiin kymmenen! Parhaana tuloksena koen lisääntyneen psyykkisen ja fyysisen hyvinvointini sekä roimasti kohonneen itsevarmuuteni. Vaikka olen aina ollut aktiivinen liikkuja, personal trainerin palkkaaminen osoittautui parhaaksi sijoituksekseni hyvinvointiini: olen löytänyt monipuolisen urheilun ja liikkumisen tuoman ilon uudestaan. Personal trainerina Jenni on ammattitaitoinen sekä luotettava ja hänestä huokuu rakkaus valmentamiseen. Hän haluaa täydestä sydämestään, että asiakas saavuttaa täyden potentiaalinsa ja löytää omat voimavaransa." 

Jo kokenut treenaaja...

"Asetetut tavoitteet ovat täyttyneet tai täyttymässä pikkuhiljaa. Tekniikan tarkistus on tehnyt hyvää ja myös vaihtelevien ja nousujohteisten treeniohjelmien mukaan on ollut mielekästä treenata. Haettu treenausrutiini on palannut takaisin."

 

Saliharjoittelua ja elämäntapamuutosta aloitteleva...

"Olen saanut ohjausta ja tukea oman elämänmuutoksen ja salitreenin aloittamiseen :) Tekniikkaa tehdä liikkeet salilla oikein, liikkuvuutta, voimaa, hoksaamisen hetkiä! Meillä on ollut kivoja keskusteluja treenin ohessa kaikesta liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvästä, mikä on tsempannut tekemään muutoksia omassa arjessa monipuolisesti."

Henkilökohtaisen valmennuksen palautekyselyihin vastanneista

100 % suosittelisi Kohtamäki Valmennus 360 -palveluita ystävilleen tai tutuilleen!

Lähde treenaamaan kanssani nyt, vielä kun valmennuspaikkoja on jäljellä!

 

Varaa maksuton alkukartoitus ajanvaraussivultani tai

laittamalla viesti jenni@valmennus360.fi - et häviä siinä mitään!