The New Me

16-VIIKKOINEN PREMIUM OHJELMA

Autan Sinua, joka olet 110 % kyllästynyt ja tuskastunut omaan kehoosi sekä lihavuuden tuomiin ongelmiin, ja haluat nyt kääntää elämäsi kelkan, pudottaa painoasi 5-10 % ja vähentää / päästä eroon keskivartalolihavuudesta, jotta saat lisää elinvuosia itsellesi ja voit elää elämääsi taas innostuneena, terveenä ja energisenä.

Image by Jackson David

MITÄ VALMENNUS ANTAA SINULLE?

16 viikon aikana parannat terveyttäsi dramaattisesti vähentämällä lukuisten  elintapasairauksien, kuten 2 tyypin diabeteksen riskiä, siirryit sitten esimerkiksi ylipainosta normaalipainoon tai merkittävästä lihavuudesta lievään ylipainoon, terveytesi paranee huomattavasti, ja näin lisäät myös konkreettisia elinvuosia itsellesi.

 

Hyvinvointisi ja olosi paranee, saat lisää energiaa elämääsi, pudotat painoasi ja viskeraalirasvaa systemaattisesti. Valmennuksen jälkeen olet pudottanut painoasi 5-10 % rasvamassasta, vyötärönympäryksesi on pienentynyt, minäpystyvyytesi on kasvanut, osaat hallita painoasi sekä elämäsi on saanut täysin uuden ja terveellisen suunnan, josta “vanhus” sinä tulee kiittämään sinua aina.

 

Tässä premium-palvelussani yhdistyvät henkilökohtainen valmennus ja verkkovalmennus, jossa on selkeä systeemi ja järjestys painonhallintataitojen opetteluun; mitä tulee tehdä milloinkin, jotta homma toimii, ja niin, ettei uuden opettelu tunnu liian työläältä, rajoittavalta tai vaikealta.

 

Systeemin avulla opettelemme taitoja, joilla osaat tehdä sinulle toimivia ratkaisuja = sinä valitset mitä ruokia ja milloin syöt, sillä jokaisella on omat aikataulut, rutiinit ja maut. Pysyvä paino vaatii pysyvät tavat, joten syömisen on parempi olla sellaista, jonka olet itse valinnut ja joka sopii sinulle vielä vuosien jälkeenkin.

 

Sinä itse olet oman kehosi asiantuntija. Itsetuntemus ja omat oivallukset ovat siis asioita, joita pyrimme saamaan aikaan. Minä valmentajanasi olen koko matkan mukanasi auttaen Sinua etenemään kohti asettamaasi tavoitetta.

 

Yhdessä kanssani siirryt epätoivoisesta olosta (joka on saattanut olla läsnä jo vuosien ajan) uuteen kukoistavaan itseesi, jossa sinä hallitset painoasi ja tunnet olosi terveeksi. Suuri lupaus, mutta uskon oikeasti, että riittävällä tiedolla ja oman kehon kuuntelun taidolla, osaat tehdä tietoisia valintoja, jotka vievät sinut sinne minne ikinä haluatkin samalla nauttien matkasta.

Beach Yoga

KENELLE SUUNNATTU?

Valmennukseeni ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin, jotka tietävät, että jatkamalla nykyisellä tiellään, tulevaisuus ei tule olemaan hääppöinen. He haluavat kääntää elämänsä kelkan nyt, sillä mitä kauemmin nykyisellä tiellä jatkaa sitä vaikeampaa muutoksen tekeminen tulee olemaan sekä sitä suuremmalla todennäköisyydellä oikea sairaus oikeasti puhkeaa, esim. aivoinfarkti, verenpainetauti, nivelrikko, uniapnea, sydänkohtaus.. Niinpä tulevilla asiakkaillani on suuri palo muuttaa nykytilannettaan ja tulevaisuuttaan, haluavat tuloksia heti ja ovat valmiita investoimaan myös rahallisesti itseensä.

 

Pääsääntöisesti asiakkaitani ovat tavalliset ihmiset, jotka tekevät istumatyötä, paino on ollut noususuuntainen vuosien edetessä, joitakin elintapasairauksia on saattanut jo puhjeta, ja nyt haluavat muutoksen tähän.

 

Asiakkaani haluavat:

  • pudottaa painoaan ja päästä keskivartalolihavuudesta eroon

  • syödä terveellisesti, sallivasti ja omaan makuun sopien

  • säännöllisen liikunnan arkeen & paremman terveyden

  • nukkua hyvin, olla energisiä ja jaksaa harrastaa / elää työpäivän jälkeenkin

Image by Jackson David

VALMENNUKSEN TULOKSET

Valmennuksen jälkeen

  • Olet pudottanut 5-10 % painostasi, vyötärönympäryksesi on pienentynyt useita senttejä ja osaat tarvittaessa jatkaa itsenäisesti painonpudotusmatkallasi. 

  • Olet saanut rutiinin säännölliseen liikkumiseen ja löytänyt jopa liikunnan ilon. 

  • Mindsettisi on kokenut muutoksen; sinä pystyt tähän, ja tästä uudesta olosta et enää ikinä halua luopua. Sinä ja sinun terveystavoitteesi ovat tärkeät, ja omaa hyvinvointiasi priorisoimalla innostat ja näytät hyvää esimerkkiä myös läheisillesi ja lapsillesi. 

  • Osaat kuunnella kehoasi; mitä sinun tekee oikeasti mieli syödä tai miten liikkua, mistä ruuasta sinulle tulee hyvä olo pitkässä juoksussa.

  • Tiedät, miten koostaa aterioita kohti omaa tavoitettasi.

Linda, 32v.

äiti, yrittäjä, maratoonari

"Jennin valmennuksessa löysin keskivartaloni lihakset uudelleen ja löysin kehostani lihaksia, joiden en tiennyt olevan olemassakaan. Tavoitteeni hän otti tarkasti huomioon eikä jossittelulle jätetty sijaa.

 

Ammattitaitoinen ja positiivinen valmentaja jaksoi pitää hyvää meininkiä yllä ja tsempata, vaikka itsellä olisi ollut huonompi päivä. Jennin treenin jälkeen olin aina jollain kummalla tavalla väsynyt, mutta silti täynnä energiaa!

REFERENSSEJÄ

Emmi, 27v.

toimistotyöläinen

"Pakko hehkuttaa! Mulla ei oikeesti hetkeen ole ollut näin energinen olo! Pitkästä aikaa niin hyvä olo aamulla myös ja nälkäsignaali on palannut! Ihanan helpot ohjeet ruokailuihin, ja näinhän sen pitäisikin mennä.

Aivan sairaan hyvät treenit olit ohjelmoinut, todella motivoivaa! Näistä myös huomaa hyvin, kuinka kunto kehittyy. Oikeesti Jenni kiitos! Tästä näkee sen, että intohimoisesti teet työtäsi!

Lue lisää asiakkaideni tarinoita blogista!

Mies, 60v.

toimistotyöläinen

"On päässyt vuosien varrella vähän kunto rapistumaan ja vatsan seudulle oli kertynyt ylimääräistä. Jennin laatiman ruokavalion ja reeniohjelman avulla onnistuin tiputtamaan 8 viikossa viisi kiloa, mikä oli tavoitteeni.

 

Muutaman kerran sitä yritin omin päin, mutta en onnistunut. Jennin ohjeilla ja motivoinnilla innostuin ja onnistuin. Nyt tuntuu, että haluan huolehtia paremmin kunnostani, löydän aikaa kuntoiluun ja otin uuden tavoitteen tiputtaa vielä toiset viisi kiloa. Kiitos Jenni !